Yeni Seramik Koleksiyonlarıyla Seramiksan Şimdi Daha Rustik

Yeni Nesil Yapı Çözümleri

Yeni Seramik Koleksiyonlarıyla Seramiksan Şimdi Daha Rustik

Sonbaharın büyüleyici romantizmini yeni seramik tasarımlarına yansıtan Seramiksan’ın, trend mekanlar isteyenler için oluşturduğu serileri; History, Sicilya ve North…

Seramiksan Dokunuşu

Yeni Seramik Koleksiyonları

Seramiksan Cersai’de ilk defa yeni seramik serileri olan History, Sicilya ve North serisini beğenisine sunacak. Bu seriler rustik dokuyu yaşam alanlarında hissetmek isteyenlerin tercihi olacak gibi görünüyor. Seramiksan’ın yenilikleri arasında yer alan ve zarif detayları bünyesinde barındıran koleksiyonlar hem yerde, hem de duvarda kullanılabilme ve zengin desen seçenekleriyle farklı atmosferler yaratma imkanı sunuyor.

Geçmişin izinde tarihi  bir yolculuğa çıkmak isteyenler için History Koleksiyonu

History Koleksiyonu geleneksel çini motiflerinden ilham alarak tasarlanmış. Tarihi dokuyu yaşam alanlarına yansıtan, birbirinden farklı desenleri ile mekanlara İspanyol esintilerini taşımayı vadediyor. Koleksiyon desenlerini tek başına kullanabilmenin yanı sıra,  kombine edilmiş kullanımıyla da özgün mekanlar yaratmaya imkan tanıyor. Kastilya, İris, Navarra, Galiçya, Endülüs olarak 5 farklı desen seçeneği ile birlikte uyumlu köşe ve kenar bordürleri ile History Koleksiyonu, sizi geçmişe doğru tarihsel bir yolculuğa çıkaracağını söylüyor.

Beyaz rengin ferahlığı ahşabın sıcaklığıyla buluşuyor: North Serisi

Yeni seramik tasarımlarında ”Kuzey’e Yolculuk…”. “Beyaz Geceleri” ile ünlü Kuzey ülkelerinden ilham alınarak tasarlanan North Serisi; rustik dekorasyon tarzını, eskitme beyaz ahşap görünümü ile tamamlıyor. Yüzeyindeki soğuk renk tonunu yumuşak geçişler ile harmanlayan seri, mekanları doğal bir görünüme büründürüyor.

Mekanlara Akdeniz Esintisi: Sicilya Serisi

İsmini; Mavinin her tonuyla kendine davet eden denizi, üzerinde yaşamış medeniyetlerden kalan binlerce yıllık tarihi eserleri ile Akdeniz’in en büyük adasından alan Sicilya Serisi, Akdeniz romantizmini hayatınıza katıyor. Geçmiş yıllarda yaşıyormuş hissi veren eskitme görünümüyle Sicilya’nın zengin tarihi dokusunu yansıtan seri, dokunma hissi yaratan yumuşak rölyefli dokusuyla dikkat çekiyor.

Seramik alanında ürün portföyüne her geçen gün yeni bir yaklaşım getiren Seramiksan, ulusal standardımız olan ve aynı zamanda diğer üretici Avrupa ülkelerinin de kullandığı kalite değerlerini belirten TS EN 14411 standardına uygun üretim yapmakta. Ayrıca ürünlerinin Avrupa Birliği üyesi ülkelerde satılabilmesi için gerekli olan CE belgesine sahip bir firma.

Seramiksan dünyanın farklı ülke standartlarınca da kabul gören kalite değerlerine sahip üretim yapmakta. Bunun sonucu olarak dünya çapında otuzun üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Seramiksan ayrıca üretimde kalitenin belirlenmesi ve sınıflandırılması aşamasında gerekli otomasyon çalışmalarını tamamlamış bir marka. Yurt içi ve yurt dışına yaptığı dağıtımda ortak stok kullanarak tüm dünyaya aynı kalitede ürün sunmak gibi bir ilkeyi de bünyesinde barındırıyor.