Dış Mekan Seramik Uygulamalarında Seramiksan Dokunuşu

Yeni Nesil Yapı Çözümleri

Dış Mekan Seramik Uygulamalarında Seramiksan Dokunuşu

Seramiksan’ın dış mekan seramik ihtiyaçları için özel olarak ürettiği yepyeni iki serisi Terazzo ve Rock, estetik ve yenilikçi çözümleri ile fark yaratıyor.

Dış Mekan Seramiksan Dokunuşu

Sektöre sunduğu inovatif ürünlerle dikkat çeken Seramiksan, mimarlara ilham verecek yepyeni iki dış mekan seramik serisi üretti. Dayanıklı ve fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra sahip oldukları farklı yüzey görünümleri ile Terazzo ve Rock Serileri estetik ve şık mekanlar sunmayı hedefliyor.

Dış Mekan Seramik Uygulamalarında Farklı Yaklaşımlar

Soft Minimalist Bir Tasarım: Terazzo Serisi

Terazzo trendine sade, cesur ve çağdaş bir yorum…

Terazzo 16. yy’da İtalyan mermer ustaları tarafından Venedik’te bulunduğu tahmin edilen, tarihin en eski çevreci zemin kaplama ürünü. Seramiksan bundan aldığı ilhamla, mimari ve dekorasyonda popüler olan terazzo trendini yansıtmayı amaçlıyor. Modern tasarım ve soft minimalizmin bir örneği olan Terazzo Serisi, taneli yüzey dokusuyla sıcak ve cesur yaşam alanları vaat ediyor. Seri 60×120, 60×60 cm ebatlarında üretiliyor. Hem yerde hem duvarda kullanılan porselen karolar ticari alanlarda, trafiği yoğun yerlerde da rahatlıkla kullanılıyor. Hem mat hem semi-lappato alternatifleriyle farklı yüzey kullanım imkanı sağlıyor.

Derinliğin Gücü: Rock Serisi

Rock serisi ile derinliğin gücünü yeniden keşfedin…

Seri dokunma hissi yaratan rölyefli yüzeyi ile tasarım ve dayanıklılığı birleştiriyor. İç mekandan dış mekana geçişi ile mimarların tasarımda önem verdiği  bütünlük hissini sağlıyor. 60×120 cm ebatı, kemik, gri ve antrasit olmak üzere üç farklı renk alternatifi bulunan Rock serisi, full body porselen yapısından gelen teknik porselen dayanıklılığı ile dış cephe kaplamalarının vazgeçilmezi olmaya aday. Seri, kaya yüzeyine benzer derin rölyefi ve yüzeyindeki granit ışıltıları güneş ile buluştuğunda parlayarak, yapıları cezbedici hale getiriyor.

Seramik alanında ürün portföyüne her geçen gün yeni bir yaklaşım getiren Seramiksan, ulusal standardımız olan ve aynı zamanda diğer üretici Avrupa ülkelerinin de kullandığı kalite değerlerini belirten TS EN 14411 standardına uygun üretim yapmakta. Ayrıca ürünlerinin Avrupa Birliği üyesi ülkelerde satılabilmesi için gerekli olan CE belgesine sahip bir firma.

Seramiksan dünyanın farklı ülke standartlarınca da kabul gören kalite değerlerine sahip üretim yapmakta. Bunun sonucu olarak dünya çapında otuzun üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Seramiksan ayrıca üretimde kalitenin belirlenmesi ve sınıflandırılması aşamasında gerekli otomasyon çalışmalarını tamamlamış bir marka. Yurt içi ve yurt dışına yaptığı dağıtımda ortak stok kullanarak tüm dünyaya aynı kalitede ürün sunmak gibi bir ilkeyi de bünyesinde barındırıyor.